CI Cleaner

   CLEANING INNOVATIONS

   Glamping- en safaritenten onderhoud 

Over mij

Cleaning Innovations (CI) biedt totaal onderhoud aan voor uw glamping- safaritent. Met CI CLEANER behandel ik de tent en dak tegen verschillende atmosferische vervuiling.
Door samen met u de TENTcheck uit te voeren bent u altijd op de hoogte van de onderhoudsstaat van uw tent. Heeft uw tent schade of een onderhoudsbeurt nodig, ik repareer en onderhoud alle merken glamping- safaritenten.

Cleaning Innovations (CI) is sinds 2020 actief in het onderhouden van glamping- safaritenten. Ik ben Arjan de Munnik en vanaf 2017 continu actief in de glamping- safaritenten branche. Met ervaring in de verkoop, opbouw, reparatie, service en garantie van safaritenten weet ik goed hoe glamping tenten het beste onderhouden kan worden. Ik zag dat er vanuit campings en vakantieparken behoefte was aan service en onderhoud. Met de oprichting van Cleaning Innovations geef ik eigenaren van glamping- safaritenten  antwoord op onderhoudsvragen en reparatieverzoeken.
Met CI CLEANER heb ik een veilig behandelingsproduct voor tentdoek en dak geïntroduceerd.
Daarnaast verkoop ik ook diverse andere onderhoudsproducten welke de levensduur van de tentonderdelen vergroot zodat u lang kunt profiteren van uw investering.
Samen met u maak ik graag een plan voor het juiste onderhoud aan uw tent. E-mail of bel mij voor meer informatie.